Büyükşehir’in yardımı Van’a ulaştı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yardım eli depremzedelere ulaştı. Büyükşehir Belediyesi, arama kurtarma çalışmalarının yanında depremde evlerini...

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yardım eli depremzedelere ulaştı. Büyükşehir Belediyesi, arama kurtarma çalışmalarının yanında depremde evlerini kaybeden vatandaşların yaralarını sarmak için de 2 tır dolusu yardım malzemesini bölgeye ulaştırdı.
Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen ve hayırsever vatandaşların da destek verdiği kampanya kapsamında toplanan gıda, giyecek ve battaniyeden oluşan malzemeler, Van merkez ve Erciş ilçesindeki depremzedelere dağıtıldı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gönderdiği yardımlar, Erciş´in girişinde bulunan Örene Mahallesi’ndeki depodan, kriz masasından gelen talimata göre vatandaşlara dağıtıldı. Aynı zamanda, Bursa Valiliği koordinatörlüğünde su firmalarının gönderdiği 4 TIR su deprem bölgesine ulaştı.
Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Afet Koordinasyon Merkezi’nin uzman ekibi de hasarın en yoğun olduğu Erciş’te enkaz altından bir can daha kurtarmak için arama kurtarma çalışmalarında çalışıyor.
Bölgeye yardımlarını ulaştırmak isteyen vatandaşlar, 08.00 ile 22.00 saatleri arasında Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki Büyükşehir Belediyesi’nin Gıda Bankası’na yardım malzemelerini bırakabilirler. Yardımlara katkı sağlamak isteyen vatandaşlar da yine Büyükşehir Belediyesi’nin Alo 153 hattından bilgi alabilirler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz