Büyüleyici Işıltılı Dudaklar

Nuxe'ten dudaklarınızı güneş ışınlarına karşı korurken ışıl ışıl parlatan muhteşem bir ürün..

NUXE Baume Prodigieux Lèvres Çok Amaçlı Dudak Kremi ile dudaklarınız güneşin zararlı ışınlarından korunurken onun ışıltısıyla parlasın...

Dudaklar kadın güzelliğinin en önemli parçası... Bütün kadınlar bunu iyi bilir ve dudaklarına özel ilgi gösterir. Doğal içeriğe sahip ürünleriyle tüm dünyada haklı bir üne kavuşan NUXE de bu önemin farkında. Bu yüzden dudakların kusursuz bir görünüme sahip olması için onları hem koruyan hem de bakımını gerçekleştirerek baş döndürücü renkler sunan Çok Amaçlı Dudak Kremi Baume Prodigieux Lèvres’i üretti.

NUXE Baume Prodigieux Lèvres Çok Amaçlı Dudak Kremi, içeriğinde bulunan mango, ayçiçeği, badem ve shea yağlarının yanı sıra E vitamini ile dudakları besleyerek yumuşatıyor. Ürün aynı zamanda formülündeki SPF15 sayesinde güneşin çatlama ve benzeri etkiler yaratan ışınlarından dudakları koruyor. Doldurucu küreler ile dolgun bir görünüm oluşturarak etkileyici dudaklar yaratıyor. Işıltı veren parlak dokusu ile de göz kamaştırıcı parlaklık sağlayan NUXE Baume Prodigieux Lèvres, imrenilen dudaklara sahip olmanızı sağlıyor.
Parlak renklerle çekici ve bakımlı dudaklar...

Reklam
Reklam

NUXE Baume Prodigieux Lèvres, farklı renk seçenekleri ile dudaklarda çarpıcı bir görünüm yaratıyor. Natürel kristal, efsanevi pembe, parlak çikolata, karizmatik kırmızı gibi çekici renkler dudaklarınızın güzelliğine ışıltı katıyor. Ürün, süngerli aplikatörü sayesinde sürerken de oldukça pratik. Ayrıca bu sayede dudaklarınızın tamamına da kolaylıkla uygulayabiliyorsunuz. NUXE Baume Prodigieux Lèvres ile siz de yaz boyunca katıldığınız tüm etkinlik ve partilerde ya da kumsallarda dudaklarınızla çevrenizdekileri büyüleyebilirsiniz.