"Büyü"yü" 3 haftada 480 bin kişi izledi

İSTANBUL (İHA) - Olay film "Büyü"yü, 3 haftada 480 bin kişinin izlediği bildirildi. Galasında çıkan yangın nedeniyle gündemde kalan "Büyü" filminin oyuncuları, gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Filmin galasında çıkan yangının filmi olumsuz etkilediğini belirten yetkililer, yangın nedeniyle sinema seyircilerinin genel olarak bir korku sendromu içine girdiklerini ve bu yüzden Aralık ayı seyirci sayısında genel bir düşüş yaşandığını kaydetti. Araştırmacılar, bu olumsuzluklara rağmen filmin beklenenden fazla ilgi gördüğünü ve izlenme sayısı olarak "Altıncı His" dışındaki tüm yabancı korku filmlerinin üzerinde bir gişeye ulaştığını bildirdi. Filmi çok iyi ve yaratıcı bulan izleyiciler olduğu gibi, kalitesiz bulanların da olduğunu aktaran sinema eleştirmenleri, internet ve yazılı basının da filme dair görüşlerini ikiye böldüklerini, tüm bunlara rağmen filmin ilk üç haftada 480 bin kişi tarafından izlendiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Filmin oyuncuları ise, filmden ve izlenme oranından olduğu kadar gösterilen ilgiden çok memnun ve mutlu olduklarını ifade etti.