Buz Hokeyciler Kocaeli'yi Gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen ‘Gez-Gör Kocaeli’ programı kapsamında Balkan...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen ‘Gez-Gör Kocaeli’ programı kapsamında Balkan ülkelerinden gelen buz hokeyciler kenti tanıma fırsatı buldu. Şampiyona kapsamında gelen misafirler, Gez-Gör Kocaeli programı ile Kocaeli’deki tarihi ve kültürel mekanları gezdi.

Büyükşehir Belediyesi, Balkan ülkelerinden Kocaeli’ne gelen buz hokeycileri kenti daha yakından tanımalarını sağlamak amacı ile gezi düzenledi. Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen Balkan Buz Hokeyi Birliği festival ve turnuvasına katılmak için Kocaeli’ne gelen sporcular ve antrenörleri ilk olarak Sekapark alanını golf arabaları ile gezerek buradaki kültürel mekânlarını görme fırsatı buldu.

Reklam
Reklam

Seka alanında bulunan Büyükşehir Belediyesi’ne ait Balkan Kültür Evi’ni dolaşan misafirler oldukça etkilendi. Birbirlerinin fotoğraflarını çeken misafirler ardından Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin misafiri oldu. Misafirler daha sonra Mevlevi Evi, Etnografya Müzesi ve Kasrı Hümayün Sarayı’nı dolaştılar. Şampiyonaya katılmak üzere Kocaeli’ne gelen sporcular ve antrenörler gezi programından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: