Buz Hokeyi: 18 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'na Doğru

KOCAELİ (AA) - Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Milli Takımı, 18 Yaş Altı Dünya Şampiyonası 3. Klasman B Grubu müsabakalarının hazırlıklarını sürdürdü.

Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Milli Takımı, 18 Yaş Altı Dünya Şampiyonası 3. Klasman B Grubu müsabakalarının hazırlıklarını sürdürdü. Milli Takımlar Sportif Direktörü Tarık Göçmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 29 Ocak'tan itibaren kamp çalışmalarının devam ettiğini belirterek, bazı günlerde çift antrenman yaptıklarını söyledi. Türkiye'nin 5 kentinde buz hokeyi oynandığını anlatan Göçmen, takımda hemen hemen her şehirden oyuncu bulunduğunu dile getirdi. Göçmen, İzmir'in buz hokeyinde yeni bir kent olduğunu, o bölgeden de bazı oyuncuları izlediklerini dile getirerek, "Rakiplerimiz Hong Kong ve Güney Afrika. Hong Kong çok bildiğimiz bir ülke değil ama çok iyi altyapı çalışmaları yaptıklarını biliyoruz. Zorlu maçlar olacak. Eleme grubunda tek takım çıkıyor. İnşallah buradan istediğimizi alarak çıkarız. Hedefimiz üst gruba çıkmak. Güney Afrika ile yakın zamanda karşı karşıya geldik. Onlarla 2. maçımızı kazandık. Çekişmeli maçlar olacak. Kocaeli halkını maçlara bekliyoruz. Seyircilerimizin maçlardan zevk alacağını düşünüyorum" diye konuştu. Şampiyona, Kocaeli'nin ev sahipliğinde 13-15 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: