Buz Hokeyi: 18 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'na Doğru

KOCAELİ (AA) - Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu ile Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu (TBHF) işbirliğiyle düzenlenecek 18 Yaş Altı Dünya Şampiyonası 3. Klasman B Grubu müsabakaları yarın Kocaeli'de başlayacak.

"Hedef, üst tur" TBHF Başkanı Orhan Duman ise turnuvanın yarın başlayacağını anımsatarak, rakiplerinin Hong Kong ve Güney Afrika olacağını dile getirdi. "Milli takım olarak altın madalya ile üst tura çıkmayı hedefliyoruz" diyen Duman, Kocaeli'de son 2 yılda önemli şampiyonalar gerçekleştirdiklerini vurguladı. Duman, 2 yılda 20 ülkeden 3 bin 200 sporcu ve yöneticiyi Kocaeli'de misafir ettiklerini anlatarak, "Buradan çok memnun ayrıldılar. Büyükşehir Belediyesinin ve halkımızın misafirperverliği insanların akıllarında yer etti. Bu şampiyonada da Leionen ve Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu Hakem Gözlemcisi Bob Nadin bizlere yardımcı olacak. Güzel bir turnuva olacak. Kocaeli halkını maçları izlemeye davet ediyoruz" ifadesini kullandı. Şampiyona, yarın açılış töreniyle başlayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: