Buz Hokeyi: 18 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'na Doğru

KOCAELİ (AA) - Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Milli Takımı, 18 Yaş Altı Dünya Şampiyonası 3. Klasman B Grubu müsabakaları öncesi son antrenmanını gerçekleştirdi.

KOCAELİ - Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Milli Takımı, 18 Yaş Altı Dünya Şampiyonası 3. Klasman B Grubu müsabakaları öncesi son antrenmanını gerçekleştirdi. Milli Takımlar Sportif Direktörü Tarık Göçmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, oyuncuların şampiyona için sabırsızlandığını kaydetti. Kadrolarındaki 3 oyuncunun sakatlıkları dolayısıyla birkaç gündür antrenmana çıkmadığını ifade eden Göçmen, her anlamda profesyonel bir ekiple çalıştıklarını bildirdi. Göçmen, sporcuların burada kendisini evinde gibi hissettiğini dile getirerek, "Burada hem sporlarına devam ettiler hem de okul derslerine devam ettiler. Herşey çok güzel. 2 takımımızı da yenip grubumuzdan çıkmak istiyoruz. Genel anlamda takımın havası iyi. İlk maçımızı yarın 19.00'da Hong Kong'la yapacağız. Güney Afrika ile daha önce 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası Grup maçlarından onlara karşı kazandık. Zorlu mücadeleler olacak" diye konuştu. 18 Yaş Altı Milli Takımı, yarın şampiyonadaki ilk maçında Hong Kong'la karşılaşacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz