Buz Hokeyi Milli Takımı Erzurum'da Güç Depoluyor

Buz Hokeyi Federasyonu Faaliyet Programı'nda yer alan Büyük Erkekler Buz Hokeyi Milli takımı Erzurum'da kamp...

Buz Hokeyi Federasyonu Faaliyet Programı'nda yer alan Büyük Erkekler Buz Hokeyi Milli takımı Erzurum'da kamp yapıyor.

Dünya Buz Hokeyi Federasyonu tarafından 15-21 Nisan 2012 tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenecek olan Dünya Kupası 3. Grup Maçları öncesinde Erzurum'da kampa giren Buz Hokeyi Milli takımı, günde çift idmanla Dünya şampiyonasına bileniyor. 3 Binlik Arena'da çalışmalarını sürdüren Buz Hokeyi Büyük Erkekler Milli takımda Tuncay Kılıç baş antrenörlük yaparken, Niyazi Çağrı Karabulut ve Cengiz Çıplak yardımcı antrenör olarak görev yapıyor. Türkiye, 15-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan şampiyonada Yunanistan, İrlanda, Kuzey Kore, Lüksemburg ve Moğolistan ile karşı karşıya gelecek. Erzurum'da güç depolayan Milli takım kurmayları tüm Erzurumluları şimdiden maçlara davet etti.

Reklam
Reklam

ÇİNTİMAR'DAN KEBAP ZİYAFETİ

Bu arada Kamp Müdürlüğü'nü İkram Sönmez ile Güven Gülüm'ün yaptığı Milli takım kafilesinde 35 sporcu yer alıyor. Teknik heyet Erzurum kampında 18 sporcu ile 2 kaleciyi belirleyecek. Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar'da önceki akşam Buz Hokeyi Milli takımının onuruna moral yemeği verdi. Sporculara cağ kebap ziyafeti ve kadayıf dolması ziyafeti çeken Çintimar, dünya kupası maçlarında millilere başarı dileğinde bulundu. Milli takım baş antrenörü Tuncay Kılıç, Erzurum'da yapılacak olan şampiyonada ilk ikiye giren ülkelerin 2. Gruba yükseleceğini söyledi.

Milli takım kampından Erzurum'dan da Alparslan, Muhammet ve kaleci Tolga olmak üzere üç hokeyci yer alıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: