Buz Hokeyi'nde Görkemli Açılış

İZMİR, Türkiye-Bosna Hersek maçından önce yapılan törene İzmir Valisi Mustafa Toprak ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katıldı.

İZMİR, Türkiye-Bosna Hersek maçından önce yapılan törene İzmir Valisi Mustafa Toprak ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katıldı. Işık gösterileriyle izleyenleri keyifli anlar yaşadığı organizasyonda konuşan Vali Toprak, "İzmir'e yakışan bir turnuva gerçekleştiriliyor. İlginin yoğun olması bizi çok mutlu etti" dedi. Başkan Kocaoğlu ise, "Modern spor salonumuzda dünyanın en önemli takımlarını ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu. Bir dönem hem Türkiye hem de Bosna Hersek Milli Takım formalarını giyen eski hokeyci Emir Baran'a da plaket verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: