Buz Pistinde 'sevgiye Uzandılar'

İsmail Safa Özler İlköğretim Okulu öğrencileri 'Sevgiye Uzanan Eller' projesi kapsaında 2 ay aldıkları eğitimin...

İsmail Safa Özler İlköğretim Okulu öğrencileri 'Sevgiye Uzanan Eller' projesi kapsaında 2 ay aldıkları eğitimin ardından Optimum Outlet'in buz pistinde küçük bir gösteri yaptı.

Adana Valiliği tarafından yürütülen 'Sevgiye Uzanan Eller' kapsamında öğrenciler 2 ay boyunca Optimum Outlet içinde bulunan buz pistinde buz pateni eğitim aldı. Eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, düzenlenen etkinlikle buz pistinde hünerlerini sergiledi.

Etkinlikte öğrenciler adına konuşan Sema Turgut, her çocuğa hayatında mutlaka bir fırsat verilmesi gerektiğini belirterek, "Mahallemin dışında Adana'nın hiçbir yerine gidemiyordum. Hayal bile edemediğim buz pateni eğitimine seçilmem benim için büyük bir şans oldu. Buz pateni yapmayı öğrendim. Buz pateni çok güzel bir duygu herkes buz pateni yapmalı" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından piste çıkan öğrenciler, müzik eşliğinde eğitmenleri ile birlikte çeşitli kartografiler sundu. Daha sonra ise iki öğrenci buz pisti üzerinde rap şarkı söyledi.

Etkinliğe Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı ve optimum yetkilileri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: