Buz Pistine Dönen Yollarda Çok Sayıda Kaza Meydana Geldi

Gaziantep'te, dün gece etkili olan soğuk hava yolları buz pistine çevirirken, sabah saatlerine kadar çok...

Gaziantep'te, dün gece etkili olan soğuk hava yolları buz pistine çevirirken, sabah saatlerine kadar çok sayıda maddi hasarlı ve yaralamalı kazalara neden oldu.

Dün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde yerini aşırı soğuk havaya bıraktı. Akşam saatlerinden itibaren kentin birçok bölgesinde etkili olan don olayı, yolları buz pistine çevirirken, buz pistine dönen yollarda zincirsiz hareket eden birçok araç maddi hasarlı ve yaralamalı kazalara neden oldu. Kentin birçok bölgesinden kaza haberleri gelirken, tedbir almaya çalışan polis ekipleri, sürücüleri kar lastiği ve zincir takmaları konusunda uyardı. Meydana gelen kazalarda yaralananlar ise, ambulanslarla devlet hastaneleri ve özel hastanelere kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: