Buz Sarkıtlarına Dikkat

Edirne’de hafta sonu etkili olan kar yağışının ardından binaların çatılarında meydana gelen buz sarkıtları tehlike...

Edirne’de hafta sonu etkili olan kar yağışının ardından binaların çatılarında meydana gelen buz sarkıtları tehlike saçıyor.

Güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte çatılardaki buz sarkıtları özellikle yayalar için tehlike saçıyor. Esnaflar, yol kenarına araçlarını park edecek araç sahiplerini ve kaldırımda yürüyen vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Yetkililer, kar yağışından sonra meydana gelen buzlanmanın ciddi tehlike oluşturduğunu ifade ederek, yolların buzla kaplandığı bu günlerde vatandaşlara dikkatli olmaları tavsiyesinde bulundu. Vatandaşları, elleri cepte yürümemeleri ve kaygan ayakkabı ve bot giymemeleri konusunda uyaran yetkililer, vatandaşların özellikle saçakların altından geçerken dikkatli olmaları gerektiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz