Buzlanan yolda kayan cip 8 yaşındaki Muhammed'i ezdi

Bayrampaşa’da kar ve buzlanma sebebiyle kayan araç, kaldırımda yürüyen 8 yaşındaki Muhammet Emin Onur ile...

Bayrampaşa’da kar ve buzlanma sebebiyle kayan araç, kaldırımda yürüyen 8 yaşındaki Muhammet Emin Onur ile ablası Beyza ve annesi Ayşe Onur’a çarptı. Kazada Muhammet ağır, annesi ve ablası ise hafif yaralandı. Muhammet Emin Onur tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza, Kocatepe Mahallesi, Fatih Caddesi 68’inci Sokak üzerinde dün saat 22.00 sıralarında gerçekleşti. Kar sebebiyle buzlanan sokakta yokuş aşağı inerken kullandığı 34 PSL 53 plakalı cipin direksiyon hakimiyetini kaybeden S.A., kaldırımda yürüyen anne Ayşe, kızı Beyza ile 8 yaşındaki Muhammet Emin Onur’a çarptı. Ağacı kıran cip, park halindeki bir minibüse çarparak durdu. Cipten inen S.A, yaralıları aracına alarak Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’ne götürdü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Muhammet Emin Onur hayatını kaybetti. Bacağı kırılan Ayşe ile kaşı açılan Beyza Onur, sevk edildiği Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Kazanın ardından belediye görevlileri sokakta tuzlama çalışması yaptı. S.A gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz