Buzlanma yüzünden 50 araç birbirine girdi

İSTANBUL (İHA) - TEM Otoyolu Çatalca mevkiinde buzlanma nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 50 araç birbirine girdi. Kazada 1 kişi ölürken, 20 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde TEM Otoyolu Çatalca mevkiinde, yollarda oluşan gizli buzlanma nedeniyle 50 araç birbirine girdi.

Kazada yaralanan 12 kişi Özel Silivri Millet Hastanesi'ne kaldırılırken, 8 kişi de Silivri Onur Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Silivri Millet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ercan Genç (40) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Silivri Millet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan Hayrettin Oran, "Çatalca gişelerden çıkmıştım. Önümdeki bazı araçların durduğunu gördüm. Kaza olduğunu anladım, frene bastım. Ama araç kontrolümden çıktı. Bizde kaza yaptık. Serviste 13 kişi vardık. Çoğu arkadaş yaralandı hastaneye getirildik" dedi. Diğer bir yaralı Recep Yarımoğlu, "Eşimle özel otomobilimizle gidiyorduk.

Bir TIR'ın durduğunu gördüm. Kaza olduğunu anladım ama frene basmama rağmen araç kontrolden çıkmıştı. Ben de TIR'a çarptım. Eşim de bende yaralandık" diye konuştu.

Ethem Gül ise "Ben Çatalca gişelerden çıktıktan sonra bir şahsın fenerle bizi işaret ettiğini gördüm. Ancak kaza olduğunu anlamadım. Kaza yapan araçların içine girdik. Biz de kaza yaptık dedi" ifadelerini kullandı.