Buzlanmaya dikkat

ANKARA (ANKA) –Sabah ve gece saatlerinde yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayının görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden elde edilen bilgilere göre, yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde yağışların aralıklarla devam edecek. Sabah ve gece saatlerinde ise yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayının görülecek.

Hava sıcaklıkları da iç ve doğu bölgelerde 4 ila 6 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

-BÖLGELERDE HAVA-
Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde İstanbul'un kuzeydoğu kesimleri, Kocaeli ve Sakarya, gece saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ve bölgenin güneydoğusunda (Bilecik, Bursa, Balıkesir) buzlanma ve don olayı görülecek.
Ege: Parçalı çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı görülecek.
Akdeniz: Parçalı çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor.
İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Kayseri, Yozgat ve Sivas çevreleri aralıklı kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı görülecek.
Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu ve sabah saatlerinde yağışlı geçecek. Yağışlar bölgenin kıyı kesimlerde karla karışık yağmur, iç kesimlerinde kar şeklinde olacak. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı görülecek.
Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağışlı geçecek. Yağışlar; kıyılarda yağmur, bölgenin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı görülecek.
Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu aralıklı kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı görülecek.
Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde doğusu (Diyarbakır, Batman, Mardin ve Siirt) aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. (ANKA)

Reklam
Reklam