Ç. Rizespor Teknik Direktörü Kalpar: Kazanmaya devam edeceğiz

Bank Asya 1. Lig'de Karşıyaka kendi evinde Çaykur Rizespor'a 4-2 mağlup oldu. Maç sonrası açıklamalarda...

Bank Asya 1. Lig'de Karşıyaka kendi evinde Çaykur Rizespor'a 4-2 mağlup oldu.
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Uğur, ''Hepimiz çok üzgünüz.'' dedi. Karşılaşmaya istedikleri gibi başlayamadıklarını ifade eden Uğur, ''İlk yarıda çok gol pozisyonu verdik ve kalemizde goller gördük. Bu kadar riskli oynamayı düşünmüyorduk. Önümüzdeki maçta bunu telafi etmek istiyoruz.'' şeklinde konuştu.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise izleyenler açısından iyi bir maç olduğunu belirterek, bundan sonra da çıktıkları tüm maçları kazanmak istediklerini söyledi. Kalpar, "Maçta 6 gol atıldı. Rakibe çok gol pozisyonu verdik. Gol yemeden galip gelmeyi tercih ederdim. Her şeye rağmen Karşıyaka önünde 4-2 galip gelmek mutluluk verici. Kazanmaya devam edeceğiz.'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz