ÇA-BED'den Yeni Yönetime Ziyaret

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇA-BED), Terme Engelliler Derneği'ni ziyaret etti. Terme Engelliler Derneği yeni başkanı...

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇA-BED), Terme Engelliler Derneği'ni ziyaret etti. Terme Engelliler Derneği yeni başkanı Ramazan Tombaş ve dernek üyeleri fikir alışverişinde bulundu.

Samsun’un Terme ilçesinde iki dernek üyeleri bir araya geldi. Ziyarette Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği'nden Mustafa Uçar, Sevim Kaya ve Erkan Aşçıoğlu yeni seçilen dernek başkanı Ramazan Tombaş’ı tebrik etti. ÇA-BED Başkanı Uçar, iki kardeş dernek olduklarını, ne zaman istenirse birbirlerine yardımcı olacaklarını, derneğe gelen kim olursa olsun yardımcı olmaları gerektiğini, bu işin hem zor hem de kolay olduğunu belirtti. Uçar, yeni başkan seçilen Ramazan Tombaş’a tavsiyelerde bulunarak, "Başkanı başkan yapan arkasındaki üyelerdir. Gönüllü bir iş yapıyorsunuz, iyi bir ekip kurarsanız önünüze hiçbir engel çıkmaz.” dedi.

Reklam
Reklam

Terme Engelliler Derneği Başkanı Tombaş, derneklerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Terme'de yaşayan engelli bireylerin yaşamını kolaylaştıracak tüm şartların sağlanması adına dernek olarak gayreti gösterecekleri açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: