ÇABED'den Ataköy İlköğretim Okulu'na Kitap Hediyesi

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇABED) üyeleri kendi aralarında topladıkları kitapları, kardeş okul ilan ettikleri Ataköy İlköğretim Okulu Müdürü Murat Aktaş'a

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇABED) üyeleri kendi aralarında topladıkları kitapları, kardeş okul ilan ettikleri Ataköy İlköğretim Okulu Müdürü Murat Aktaş'a teslim etti.

Kitapları Ataköy İlköğretim Okulu'na götüren Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇABED) üyeleri adına Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Deniz, bir konuşma yaptı.

Deniz, "Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği olarak kadın kollarımız ile ortak başlattığımız çalışma sonucunda bu yıl eğitim öğretime başlayan Ataköy İlköğretim Okulu'nda bir kütüphane oluşturulması ve buranın kitaplarının temini için kitap toplamaya başladık ve bugün burada, topladığımız kitapları teslim etmeye geldik. Çocuklarımız bu kitaplardan faydalanarak inşallah Türkiye Cumhuriyeti'ne yararlı birer vatandaş olacaklar" dedi.

Reklam
Reklam

Kitap desteği için Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği üyelerine teşekkür eden Ataköy İlköğretim Okulu Müdürü Murat Aktaş ise, "Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği üyelerine okulumuza bu katkılarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Buna karşılık biz de okulumuzda bir mavi kapak kampanyası başlatmıştık. İnşallah topladığımız mavi kapaklarımızla bir bedensel engelli kardeşimize tekerlekli sandalye alınmasını sağlayarak bir katkıda bulunmuş olacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği üyeleri Okul Müdürü Murat Aktaş'a kitapları teslim ederken, Okul Müdürü Aktaş ve öğrenciler de topladıkları kapakları Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği üyelerine teslim etti.

Muhabir: Yaşar Karaman

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: