ÇABEM, YGS'ye Girecek Öğrencilere Gezi Düzenledi

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Belediyesi Eğitim ve Kariyer Merkezi (ÇABEM) tarafından Yüksek Öğretim Sınavı'na (YGS) girecek öğrenciler için Eskişehir Anadolu

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Belediyesi Eğitim ve Kariyer Merkezi (ÇABEM) tarafından Yüksek Öğretim Sınavı'na (YGS) girecek öğrenciler için Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ne geziler düzenlendiği bildirildi.

ÇABEM'den yapılan yazılı açıklamada, öğrencilerin yoğun çalışma temposundan uzaklaşarak motive sağlamaları ve mesleki bilgi edinmelerinin hedeflendiği geziye, çok sayıda liseli öğrenci katıldığı bildirildi.

Açıklamada, ÇABEM öğretmenlerinin eşliğinde gerçekleşen gezide öğrencilere, üniversitenin faklı fakülte ve bölümleri gezdirilerek öğrencilerin inceleme yapması sağlandığı belirtildi.

Reklam
Reklam

YGS'ye girecek öğrencilere önümüzdeki süreçte de gezilerin düzenleneceği kaydetti.

Muhabir: Özgür Alantor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: