Çabuk ve Kolay Yemek: Kahvaltı

Yüksek lif içeren lezzetli, vitamin deposu kahvaltı için iki ya da 3 gün en değerli taze ya da kuru meyve salatası yapın.

Yüksek lif içeren lezzetli, vitamin deposu kahvaltı için iki ya da 3 gün en değerli taze ya da kuru meyve salatası yapın. Salatanızı her sabah için buzdolabında kapalı olarak saklayın.

Kalan "pizza" artıkları ya da dondurulmuş pankek, ya da yoğurtlu waffle, maple şurubu serpilen taze meyve yiyerek kahvaltı yapın.

Eğer artık patatesleriniz varsa, ertesi sabah yapacağınız kıymalı ekmekte kullanın.

Zinde bir sabah için; bir kivi, beş çilek, bir muz, bir fincan vanilyalı soya sütünü blenderda karıştırın ve iki buz ekleyin.

Reklam
Reklam

Hızlı sağlıklı bir kahvaltı için; bir "çırpılmış" düşük yağlı yoğurt, bir muz, çilek, az miktarda bal ve pirinç patlağını karıştırın.

Smoothie ile canlanın; ¼ fincan portakal suyu, ¼ fincan dondurulmuş çilek, bir küçük bir muz,çay kaşığının ucuyla vanilya. Yumuşak kıvama gelinceye kadar karıştırın.

Önceki geceden kalan kahverengi pirince sadece düşük yağlı soya sütü ve az maple şurubu ekleyin. Alışmış kahvaltınıza bunun gibi lezzetli tahıl alternatifleri ekleyebilirsiniz.