Cadde33’e ünlü akını

Mersin’e özgü ‘tantuni’nin lezzetini en iyi şekilde sunan Cadde33, birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Mersin’in nezih mekanlarından biri olarak öne çıkan ve kente özgü ‘tantuni’nin lezzetini en iyi şekilde sunan Cadde33, birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Yaşar İpek, Cevdet Bağca, Hakan Yeşilyurt ve Hozan Beşir de tantuni yemek için tercihini Cadde33’ten yana kullanırken, birbirinden lezzetli tantuni ve bifteğin tadına baktı.

Mersin’de; ‘Tantuni, Biftek ve Döner İçin Ağız Tadınızı Değiştirmeye Hazır Mısınız?’ sloganı ile yola çıkan ve Mersinlilerin vazgeçilmez lezzet durağı olan ve nezih ortamı ile öne çıkan Cadde33’ün ünü Türkiye’nin dört bir yanına yayıldı. Kente gelen birbirinden ünlü isimler de, Mersin’e özgü bir yiyecek olarak öne çıkan ‘tantuni’ için tercihini Cadde33’ten yana kullanıyor.

Reklam
Reklam

Aşk şarkıları ile müzikseverlerin gönlünde taht kuran Yaşar İpek, Mersin’deki konseri öncesinde Cadde33’ü ziyaret ederek, adeta tantuni ziyafeti çekti. Burada işletme sahibi Efkan Bayazıt tarafından ağırlanan Yaşar İpek, “Tantuniyi çok duymuştum. Mersin’e gelip de tantuni yememek olmazdı. Bu yüzden de Cadde33’ü tercih ettim. Çünkü ününü çok duydum” dedi.

‘Elfida’ adlı parçası ile adından sıkça söz ettiren Hozan Beşir de, tantuni yemek için Cadde33’ü tercih ederken, burada hayranları ile de buluştu. Onlarla ayaküstü sohbet eden Beşir, istekleri kırmadı ve sevenleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Yine konser için Mersin’e gelen Hakan Yeşilyurt ve Cevdet Bağca da Cadde33’te tantuni keyfinin tadını çıkartırken, katkı ve destekleri nedeniyle de Efkan Bayazıt’a teşekkür etti.

Birbirinden ünlü isimleri Cadde33’te ağırlamanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Efkan Bayazıt, “Herkesi tantuninin en lezzetlisini yemeye davet ediyoruz. İşletmemizde; Mersin'in en meşhur yiyeceği olan tantuni, deneyimli ustalarımızın elinden özenle hazırlanıp domates, limon ve acı biber turşu ile masanıza servis ediliyor. Dilerseniz hızlı kuryelerimiz ile ev ve iş yerlerinize sipariş verebiliyorsunuz. Tantuninin yanı sıra biftek ve döner gibi hızlı yiyecekleri de bulabileceğiniz mekanımıza, damak tadınızı değiştirmek üzere sizi bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: