Cadılar Bayramı'na Çok Az Kaldı! Kostümlerde Bu Ünlü Hollywood Çiftlerini Geçebilecek Misiniz?

Üniversite hayatını sevgilisiyle geçiren gençler kulak versin! (Üniversite bitince zaten çok kasamayacaksınız kostüme filan.)

İlk olarak 'Efsane' müzisyen John Legend ve Chrissy Teigen'dan geliyor!

Süper Mario ve Prenses ;)Sarah Hyland ve Matt Prokop bu bayramda çocukluğumuza inmişler...

Tenefüs Zili çizgi filmini hatırladık mı?
TJ ve Spinelli huzurlarımızda :)Wilmer Valderrama ve son South Park bölümünde yerden yere vurulan Demi Lovato, geçtiğimiz Cadılar Bayramı'nda böyleydiler.

Tanımayanlar için; I Love Lucy dizisinden, Ricky Ricardo ve Lucille Ball!

Reklam
Reklam

Bu arada hazır lafı açılmışken; başlıkta sözünü ettiğimiz son South Park bölümünü ülkemizden yasal olarak izlemek için tıklayın -->Southpark.cc.comBill ve Giuliana Rancic, Kim Kardashian'ın vücut yapısına nükte yapmışlar sanki?

Bu sırada Kanye West kendini Batman filan sanmaya devam ediyordu tabii!

Kim Kardashian Catwoman olarak, Kanye West Batman olarak...
Gerçekten mi? Ya gerçekten mi yahu? Son dönemin ön plandaki ismi, Kim Kardashian'ın bacısı Kylie Jenner da yanına Tyga'yı almış misal.

Sonuç olarak; Chucky tam olmamış sanki, ama Chucky'nin gelini Tiffany taş olmuş.Dax Shepard ve Kristen Bell, bizlere Game of Thrones'u hatırlatarak ne kadar güzel bir iş yapıyorlar...

Daenerys hala gözlerimizin önünde bizleri büyülüyor zaten, ammavelakin Khal Drogo'yu çok özlüyoruz!Fergie'den kendimizi alamıyoruz!! Öbür adam da Josh Duhamel.

*Fergie, Elvira* olarak yakıyor!
Josh Duhamel ise -sivilde yakışıklıdır belki ama, The Rocky Horror Picture Show'daki Riff Raff** olarak karşımızda... Tabii ecnebilerin Caucasian diye tabir ettikleri deri rengindeyken, Kevin Hart ve Eniko Parish'in yakaladığı başarıya ulaşmak biraz zor...

1970'ler candır......ve Julianne Hough ve Brooks Laich'in yaptığını Türkiye'de yapanı görürsek, direkt takıyoruz altın madalyayı gençler ;)

Çünkü 1970'lerden daha can olan birşey varsa, o da Austin Powers'tır!Jennifer Lopez ve Casper Smart'a ne demeli?

''...siyah giyince basenlerinin çok ortaya dökülmeyeceği aklı verilen Jennifer Lopez, bu bayramda da tercihini ninja kostümünden yana kullandı.'' Fazla güzel bir çift oldukları için Gisele Bündchen ve Tom Brady'ye yalnızca hayranlıkla bakabiliyoruz... Başka türlüsü haddimize değil!

Korkak Aslan ve Doroty?
Oz Büyücüsü?

Reklam
Reklam

Şirinlik puanı resmen +100!LeAnn Rimes ve Eddie Cibrian, kılık kıyafet için harika bir klasiği tercih etmişler...

Sade. Harika.

Ancak tam da 'Bundan daha iyisi olamaz!' diye düşünüyorduk ki; Adam Levine mevzuya noktayı koydu.Kimse kusura bakmasın. Adam Levine & Behati Prinsloo, gönlümüzün kral ve kraliçesi.

Kral ve Kraliçe olarak da, ünvanlarına gayet uygun giyinmişler...

Adam Levine Amerikan Rock efsanesi Mötley Crüe'nun davulcusu Tommy Lee olmuş, Behati Prinsloo da Tommy Lee'nin 80'lerdeki aktris eşi Heather Locklear! Bu içeriğe bakan, buna da baktı:

Bakmadıysa da baksın işte :)

How I Met Your Mother ekibinden de bir takım aşırı iyi kostüm önerileri mevcut...
Buyrunuz, bakınız.

Reklam
Reklam