Çağan Irmak'ın yeni filmi "Selim Bey'in Yolculuğu"nun başrolleri belli oldu

Çağan Irmak yönetmenliğindeki "Selim Bey'in Yolculuğu" adlı filmin başrollerini Haluk Bilginer ile Farah Zeynep Abdullah paylaşacak.

Issız Adam, Babam ve Oğlum, Dedemin İnsanları gibi iddialı filmlere imza atan Çağan Irmak’ın son projesi belli oldu. Irmak’ın son filminin adı "Selim Bey'in Yolculuğu" olarak açıklandı. Filmin başrollerinde ise usta isim Haluk Bilginer ile başarılı aktris Farah Zeynep Abdullah yer alacak.

Son olarak Bizi Hatırla filmiyle sinema salonlarına konuk olan Çağan Irmak, şimdiye kadar sinema ve televizyon için önemli yapımlara imza attı. Selim Bey'in Yolculuğu’nun konusu henüz belirsizliğini koruyor.

Selim Bey'in Yolculuğu filminin oyuncu kadrosunda yer alan Haluk Bilginer, Şahsiyet dizisinde sergilediği performansla Uluslararası Emmy Ödülleri'nde aday gösterildi. Çağan Irmak’la daha önce Unutursam Fısılda adlı filmde birlikte çalışan Farah Zeynep Abdullah ise son olarak Bizim İçin Şampiyon filminde boy gösterdi. Projenin diğer ayrıntıları ve vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

Reklam
Reklam