Çağatay Ulusoy yeni diziden ne kadar kazanacak?

Ekranların yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinden kazanacağı ücret belli oldu.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstleneceği dizi Eylül ayında izleyicisi ile buluşacak. Başrollerinde ise Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Matt Damon'ın bulunduğu 'Köstebek' filminden esinlenecek olan yapım için oyuncu arayışları devam ediyor. Çağatay Ulusoy'un yeni diziden bölüm başı 50 bin TL, aylık 200 bin TL kazanacağı iddia edildi.

Çağatay Ulusoy, Medcezir dizisinden sonra yine Ay Yapım imzalı sinema filmi Delibal'da rol almıştı.

Çağatay Ulusoy Kimdir?
***
Çağatay Ulusoy 23 Eylül 1990 İstanbul doğumlu Türk oyuncudur. Çağatay Ulusoy ilk olarak 2010 yılındaki Best Model Of Turkey yarışmasında kazandığı birincilik ile adını duyurmuştur. İlk dizi oyunculuğu ise Show Tv kanalında yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisi olmuştur. Dizide Emir Sarrafoğlu'nu canlandıran yakışıklı oyuncuya başrolde Hazal Kaya eşlik etmiştir. Dizi 3. sezonda köklü bir değişiklik yaparak Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu adını aldı. Başrolde oynayan Hazal Kaya karakteri diziden ayrıldı ve yerine başrol oyuncusu olarak Zeynep Çamcı ve Gizem Karaca katıldı.
***
Oyuncunun adı 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan uyuşturucu operasyonlarında geçmiştir ve bu sebeple gözaltına alınmıştır. Yakışıklı oyuncu mahkemeye sevkedilse de mahkeme tarafından serbest bırakılmıştır.
***
Adını Feriha Koydum dizisinden sonra yakışıklı oyuncu Star Tv'nin sevilen dizisi Medcezir ile ekranlara geri dönüş yaptı. Medcezir dizisinde canlandırdığı Yaman karakteri yakışıklı oyuncunun kariyerinde dönüm noktası olmuştur. Medcezir dizisinde Çağatay Ulusoy'un partneri ise Mira Karakteri ile Serenay Sarıkaya olmuştur.

Yakışıklı oyuncu son olarak Leyla Lydia Tuğutlu ile birlikte başrolünü paylaştığı Delibal filminde oynamıştır.
***
Çağatay Ulusoy yeni filminin ardından şu günlerde yeni bir dizi için ekran karşısına geçmeye hazırlanıyor. Henüz dizinin konusu, yayınlanacağı kanal ve tarihi belli olmayan dizide yakışıklı oyuncuya Merve Boluğur eşlik edecek. Merakla beklenen dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve tarihi belli olduğunda ilk olarak Sakarya Manşet haber sitemizde bulabileceksiniz.

Çağatay Ulusoy Oynadığı dizi ve filmler- 2009-2010 Arka Sokaklar - Figüran

  • 2010 Recep İvedik 3 - Dansçı Figüran
  • 2011 Anadolu Kartalları - Ahmet Onur
  • 2011-2012 Adını Feriha Koydum - Emir Sarrafoğlu
  • 2012 Eve Düşen Yıldırım - Emir Sarrafoğlu Konuk Oyuncu
  • 2012 Emir'in Yolu - Emir Sarrafoğlu
  • 2012 Paranoya / Paranoia - Çağatay Ulusoy Kısa film
  • 2013-2015 Medcezir - Yaman Koper
  • 2015 Delibal - Barış Ayaz
Anahtar Kelimeler: