Çağdaş: "Gözyaşlarım istem dışıydı"

Trabzonspor'un defans oyuncusu Çağdaş Atan, kaybetmeye tahammülü olmadığını belirterek, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanıp Fenerbahçe karşısına moralli çıkmak istediklerini söyledi.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan başırılı defans oyuncusu Çağdaş Atan, Gaziantespor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Bizim için hayati önem taşıyan bir maça çıktık. Karşılaşmada tek hedefimiz kazanmaktı. Bunu da başardık. Bana göre müsabakanın çok daha farklı bir skorla bitmesi gerekirdi. Çok pozisyona girdik. Çok gol kaçırdık. Ahmet atılıncaya kadar rakibe hiç pozisyon vermeden üstün bir futbol ortaya koyduk. Bunlar bizim için önemli. Hatta 10 kişi kaldıktan ve golü yedikten sonra da pozisyonlara girdik. Penaltı kaçırdık. Talihsiz bir gol yedik. Beraberlik sonrası attığımız gol, galibiyetin daha da anlamlı olmasını sağladı. Ama maçı bu noktaya getirmememiz gerekirdi. Hatalarımızı bundan sonraki müsabakalarda tekrarlamamalıyız" dedi.

Reklam
Reklam

Çağdaş, galibiyet golünden sonra gözyaşı dökmesiyle ilgili olarak ise, çok duygulandığını belirterek, "Aslında bu konuda konuşmak istemiyorum. Gözyaşlarım istem dışı aktı. Uzun süredir forma giymiyordum. Takımımız da kazanamıyordu. Bu nedenle hem benim hem de takımımız için çok önemli bir müsabakaydı. Kendimi bu maçta tam anlamıyla kazanmaya konsantre etmiştim. Kalıbıma yakışmadı o gözyaşları, ama benim elimde olan bir şey yoktu. Tamamen istem dışı oldu. Bizim forma hırsı için yaptığımız bir mücadelenin de göstergesiydi" diye konuştu.

Çağdaş'ı Çağdaş yapan en büyük özelliğin çok çalışması ve kaybetmeye tahammülünün olmaması olduğunu ifade eden başarılı defans oyuncusu, "Sahadaki hırsım ondan kaynaklanıyor. İdman maçında bile kaybetmeye tahammül edemem. Beni takip eden herkes bunu bilir. Bu özelliğimden dolayı gayet mutluyum. Çünkü istediğim her başarıyı yakaladım. Milli takımda oynadım, ülkenin 4 büyük takımından ikisinde forma giydim. Birin de giymeye devam ediyorum. Tek eksiğim şampiyonluk görmek. O duyguyu da inşallah Trabzonspor'da yaşarım" dedi.

Reklam
Reklam

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında tek hedeflerinin 3 puan olacağını ifade eden Çağdaş, "Gaziantespor maçında aldığımız galibiyetin anlamlı olması için İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmamız gerekiyor. Bir galibiyetin bizi nerelere getirebileceğini biliyoruz. Öndeki takımlara bir an önce yaklaşıp Fenerbahçe maçına moralli çıkmak istiyoruz. Bu karşılaşmada taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız olacak. Tribündeki yerlerini almalarını bekliyoruz" diye konuştu.