‘Çağlak Festivali’ Fotoğrafları İstanbullularla Buluşuyor

Akhisar’ın tanıtımı adına yeni bir proje hayata geçiriliyor. Bu çerçevede ilçe için önemi taşıyan ‘Çağlak...

Akhisar’ın tanıtımı adına yeni bir proje hayata geçiriliyor. Bu çerçevede ilçe için önemi taşıyan ‘Çağlak Festivali‘ne ait fotoğraflarının yer aldığı sergi, 4 Mayıs günü saat 14.00‘da İstanbullulara açılacak.

Festivalin ulusal ve uluslararası arenaya taşınması, katılımcılarının artırılmasında serginin büyük rol oynadığına vurgu yapılıyor.

Akhisarlı mutasavvıf ve alim Şeyh İsa anısına yapılan ‘Çağlak Festivali’nde yağlı güreş, cirit, keşkek karma gibi nostaljik ritüellerin yanı sıra muhtelif yarışmalara ve halk konserlerine yer veriliyor.

Reklam
Reklam

Mayıs’ta açılacak olan sergi ile aynı gün, Galatasaray Lisesi önünde ilçeye özgü yemek, zeytin ve zeytin mamulleri tanıtılacak. Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nde açılacak olan fotoğraf sergisi, 10 Mayıs’a kadar dolaşılabilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: