Çağlar Mhp’den İstifa Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis İl Başkan Yardımcısı Nezir Çağlar, hem MHP İl Başkan Yardımcılığı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis İl Başkan Yardımcısı Nezir Çağlar, hem MHP İl Başkan Yardımcılığı görevinden, hem de parti üyeliğinden istifa etti.

22 Nisan 2012 tarihinde yapılan MHP Kilis İl Kongresi’nde Mehmet Ali Özkaraca’nın listesinde seçime katılan Nezir Çağlar, yönetim kurulunun oluşturulmasıyla birlikte MHP İl Başkan Yardımcılığı görevine atanmıştı. 5 aydan bu yana bu görevde bulunan Nezir Çağlar, 26 Eylül 2012 Çarşamba günü itibariyle İl Başkan Yardımcılığı görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini belirtti. Gördüğü lüzum ve işleyişteki eksiklikten ötürü görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıklayan Çağlar, bundan sonra bir müddet dinlenerek sadece gazetecilik görevini ifa edeceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: