Çağlayan gazetecilerle bir araya geldi

Başkan Çağlayan, tüm basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen akşam yemeğinde Ulusal ve Yerel basın mensupları ile bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe katılan Başkan Çağlayan, tüm basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Düzenlenen organizasyona katılan Başkan Çağlayan, basın mensuplarına “hoş geldiniz” dedi. Çekilen fotoğrafların ardından konuşmasını yapan Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, “Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Bu anlamlı günün ardından burada sizler ile birlikte olmaktan fazlasıyla mutluyum. Oldukça zor şartlar altında olsanız dahi görevinizi yerine getiriyor, tarafsızlığınızdan ödün vermiyorsunuz. Ayrıca halkımız ile devlet kurumları arasında en sağlam bağlardan birisiniz. Güncel haberleri en iyi şekilde yansıtarak kamuoyu oluşturuyor, bağımsızlığınız ile tüm gerçekleri gözler önüne seriyorsunuz. Çalışma şartlarınızın çok daha iyi şartlara kavuşması dileği ile “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nüzü cani gönülden kutluyor, sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: