Çağlayan İlköğretim Okulu Basbetbol takımı birinci oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu valilik kupası basketbol turnuvasın da Özel Çağlayan...

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu valilik kupası basketbol turnuvasın da Özel Çağlayan İlköğretim Okulu Basbetbol takımı final de Doğa Kolejini 90-35 yenerek il birincisi oldu. Liseler arasında ise Özel Çağlayan Murat Liseleri final de Doğa kolejini 72- 58 yenerek il birinciliğini elde etti.
Geçtiğimiz günlerde Atatürk Spor Salonu'nda yapılan turnuvaya Şanlıurfa'daki lise ve ilköğretim okulları katıldı. Yaklaşık 22 gün süren turnuvanın sonunda şampiyonaya katılan takımlara katılım belgisinin yanında dereceye giren okullara kupa ve sporculara madalya verildi.
Törene Şanlıurfa Valisi Celalittin Güvenç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız katıldı.
İlköğretim okulları arasında şampiyon olan Özel Çağlayan İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Taylan, “Bizler okul olarak çocuklarımızın ders başarısının yanında hem bir spor alanında hem de bir müzik aleti çalmada başarılı olmasını istiyoruz ve çocuklarımızı buna göre eğitiyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz