Çağlayan mağaza açılışına katıldı

Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Kiler mağazasının açılışına katıldı.

Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Kırklareli Bademlik Mahallesi’nde 197. Mağaza açılışına katıldı.

Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı mağaza açılışında konuşma yapan Kiler Alışveriş Genel Müdürü Nihat Özdemir, Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan’ın ve Kırklareli Valisi Mustafa Yaman’ın açılışa katılmalarından dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan da konuşmasında 197. Kiler Alışveriş Mağazasının açılışını yapmaktan onur duyduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Açılışı Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ömer Lütfi Mor gerçekleştirdi.

Açılışın ardından Kiler Mağazasını konukları mağazayı gezerek reyonları inceledi, Kiler Alışveriş Genel Müdürü Nihat Özdemir de mağaza hakkında sık sık bilgi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: