Çağlayan Okulu, masa tenisi'nde 6 dalda kupa aldı

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Tertip Komitesi tarafından düzenlenen masa tenisi...

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Tertip Komitesi tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvaları sonuçlandı. Özel Çağlayan Okulları küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinin tamamında kupa ve madalya almaya hak kazandı.
Turnuvanın tüm kategorilerinde derece elde eden Özel Çağlayan Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Faruk Aktürk, Türkiye Finallerinde Şanlıurfa’yı en güzel şekilde temsil ederek Türkiye birinciliğini hedeflediklerini söyledi. Şampiyon olma yolunda çalışma yürüttüklerini aktaran Aktürk, şampiyon öğrencileri kutladığını kaydetti.
Turnuvanın birkaç yıldır Çağlayan okulu spor salonunda gerçekleştiğini anımsatan Özel Çağlayan İlköğretim Okulu müdürü Mustafa Taylan da masa tenisi turnuvasında görevli hakem heyetine, öğretmenlere ve katılan sporculara teşekkür etti. Özel Çağlayan İlköğretim Okulu, Küçük Erkekler Kategorisi ve Genç Erkekler Kategorisi'nde birinciliği; küçük Kızlar Kategorisi, Yıldız Kızlar Kategorisi ve Genç Kızlar Kategorisi'nde ikinciliği; Yıldız Erkekler Kategorisinde üçüncülüğü hak kazandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz