Çağlayan Ufuk Koleji, 'aile Içi Iletişim' Semineri Düzenledi

Muş'ta faaliyet gösteren Özel Çağlayan Ufuk İlköğretim Okulu, geleneksel hale getirdiği anne – baba seminerlerine...

Muş'ta faaliyet gösteren Özel Çağlayan Ufuk İlköğretim Okulu, geleneksel hale getirdiği anne – baba seminerlerine bir yenisini daha ekledi. Muş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Aile İçi İletişim ve Çocuk Eğitim” adlı seminer programına çok sayıda veli ve davetli katıldı.

Seminerde konuşan İlahiyatçı Psikolog Hakan Zafer, doğru bilinen yanlışların çok büyük sorunlar oluşturabileceğini, anne babanın bu konuda bilinçlenmesi gerektiğini ifade etti.

Zafer, "Günümüzde anne babalık kolay değil. Çocukları yarına en iyi şekilde hazırlamak için anne babaların daha donanımlı olması gerekir. Çocukları yarınlara en iyi şekilde hazırlamak öncelikle ebeveynin sorumluğundadır. Ebeveynin doğru bildiği yanlışlar çocukların gelişimi adına ciddi risktir." dedi.

Reklam
Reklam

Program sonunda söz alan öğrenci velisi Murat Kahraman, seminerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kahraman, programı hazırlayan okul idaresi ve öğretmenlerine teşekkürlerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz