Çağlayancerit’ten Van’a yardım eli

Kahramanmaraş Çağlayancerit Belediyesi, 'Bir Yardım Senden Olsun' kampanyası ile depremzedeler için yardım topladı. Van’da meydana...

Kahramanmaraş Çağlayancerit Belediyesi, 'Bir Yardım Senden Olsun' kampanyası ile depremzedeler için yardım topladı. Van’da meydana gelen deprem nedeniyle bir çok kurum yardım toplarken, Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesi bu çığlığa duyarsız kalmadı.
Çağlayancerit Belediye Başkanı Küçük Mehmet Yıldızlı başkanlığında belediye hizmet binasında başlatılan yardım kampanyasında, 3 günde 1 kamyon dolusu yardım toplandı. 10 bin nüfuslu ilçede yardım kampanyasını başlatan Başkan Yıldızlı, yardımların kısa sürede bu kadar çok olmasına sevindiklerini belirtti. Battaniyeden yorgana, katalitik sobadan elbiseye kadar gelen yardımlar, çeşitlerine göre tasnif edilerek paketlendi.
Herkesin başına bir iş gelmeden yardım duygusunun yaşatılması gerektiğini belirten Başkan Yıldızlı, Çağlayancerit halkı olarak ellerinden geldiğince yardıma hazır olduklarını belirtti.
Belediye başkanı olarak, toplanan yardıma sevindiklerini belirten Yıldızlı, “Bizler ilçe halkı olarak yardım kampanyası başlattık. Zaten ilçedeki insanların durumu zayıf ama buna rağmen herkes elinde avucunda ne varsa getirip verdi. Bu da ilçe halkının ne kadar duyarlı olduğunu gösteriyor. Toplanan yardımları kısa sürede tasnifleyip yetkililere teslim ettik. Depremzedelere ulaştırılması işçin titiz davrandık. Bugün onların başına gelen yarın bizim başımıza da gelebilir." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz