Çağlayan’dan Engelliler Günü için mesaj

Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan, Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı:

Birleşmiş Milletler tarafından “Engeliler Günü” olarak kabul edilen 3 Aralık tarihi, engelli vatandaşlarımızın haklarını kazanmaları ve yaşam standartlarının geliştirilmesi açısından önemli bir gündür.

Engelli vatandaşlarımızın başkalarına muhtaç olmadan, daha iyi hayat şartlarına kavuşabilmeleri için mutlaka iş hayatında etkin biçimde olmaları gerekmektedir. Bizler için önemli olan engelli hemşerilerimizin hayatlarını mümkün olan en rahat şekilde sürdürmelerini sağlamaktır. Toplumun birer ferdi olarak engelli vatandaşlarımızın problemlerini çözmek için her zaman yardımcı olmalıyız.

Reklam
Reklam

Kırklareli Belediye Başkanlığı olarak engelli hemşerilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak adına, yeni inşa ettiğimiz kaldırımlarda standart engelli rampaları yapıyoruz. Gelen bütün talepleri değerlendiriyor ve uygulamaya çalışıyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile engelleri aşmış bir gelecek ümidiyle tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı bir ömür dilerim.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: