Çağlayan’ın dev adamları basketbolda bölge şampiyonu oldu

Şanlıurfa Özal Çağlayan İlköğretim Okulu basketbolda Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölge şampiyonluğunu alarak büyük...

Şanlıurfa Özal Çağlayan İlköğretim Okulu basketbolda Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölge şampiyonluğunu alarak büyük bir başarı elde etti. Okul Müdürü Mustafa Taylan eğitimde gösterdikleri başarıyı spor alanında da yakaladıklarını söyledi.

Şanlıurfa Özel Çağlayan İlköğretim Okulu, basketbolda bölge birincisi oldu. Türkiye’deki ilk 32 takım arasına girmeyi başaran Çağlayan’ın hedefi, finalde önemli bir başarı elde etmek. Okul Müdürü Mustafa Taylan, Özel Çağlayan İlköğretim Okulu olarak standartları Türkiye ile yarışacak şekilde ayarlamaya çalıştıklarını ifade edildi. Öğrencilere Basketbol kulübü tarafından haftada 5 antrenmanın yaptırıldığını kaydeden Taylan, Türkiye’de bir derce yakalamak istediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Spor faaliyetlerinin yanı sıra eğitim alanında yakaladıkları başarıya da dikkat çeken Taylan, "Geçtiğimiz hafta da Türkiye’nin her yerinden en iyi öğrencilerin katıldığı 8. Ulusal Samanyolu Matematik yarışmasında Ahmet Enes Tepe altın madalya, Ahmet Cihat Satıcı, Ertuğrul Özbey ve Halit Delibalta bronz madalya aldılar ve Şanlıurfa’nın gururu oldular.” dedi.

Taylan, “Türkiye’de ilk 32 takım arasına giren küçükler basketbol takımımız inşallah Türkiye finallerinden de güzel bir dereceyle döner. Yine geçen hafta 8. Ulusal Samanyolu Matematik yarışmasında 1 altın, 3 bronz madalya alarak çok güzel bir başarı elde ettik 7. Sınıflardan Türkiye de sadece 2 öğrenci madalya aldı. Biri Özel Çağlayan İlköğretim Okulu diğeri de Yamanlar İlköğretim Okulu idi.” diyerek sözlerini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: