Çağrı Koleji'nin minikleri ders başı yaptı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın minik öğrencilerin okula alışmalarını kolaylaştırmak amacıyla daha önce uygulamaya koyduğu 'Uyum Programı'...

Milli Eğitim Bakanlığı'nın minik öğrencilerin okula alışmalarını kolaylaştırmak amacıyla daha önce uygulamaya koyduğu 'Uyum Programı' başladı. Giresun Çağrı Koleji’nin yeni öğrencileri annelerinin ve babalarının elinden tutarak okul yolunu tuttu. Minik öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlendi.
Çağrı Koleji 1. sınıf ile anasınıfı öğrencilerini okulda palyaço karşıladı. Kendilerine balon, çikolata veren palyaçoya çocuklar çok büyük ilgi gösterdi. Heyecanla yeni sınıflarına gidip öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla tanışan yeni öğrenciler müzik öğretmenlerinin melodika çalmasını ilgiyle izledi. Öğretmenleri ve arkadaşları ile birlikte origami yapıp pamuk şekeri yiyen minikler ayrıca tramboline binip İngilizce ve beden eğitimi gibi derslerle de tanışmış oldu.
Giresun Çağrı Koleji Müdürü Süleyman Diker, minik öğrencilerin okula iyi bir başlangıç yapabilmeleri, okul kaygılarının giderilmesi, sosyal ve sportif etkinliklerle öğrenme ortamını tanıması ve sevebilmesi, okul kurallarını öğretmen rehberliğinde öğrenebilmesi amacıyla yapılan programın çok faydalı geçtiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz