Çağrı Merkezi Aracılığıyla Çantasına Kavuştu

Antalya'da toplu taşıma aracına binen Şefika Yöndem, içinde bin TL bulunan çantasını otobüste düşürdü. Antalya...

Antalya'da toplu taşıma aracına binen Şefika Yöndem, içinde bin TL bulunan çantasını otobüste düşürdü. Antalya Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi aracılığıyla çantasına kavuşan Şefika Yöndem, otobüs şoförü ve Çağrı Merkezi çalışanlarına teşekkür etti.

Antalya'da özel bir turizm acentesinde çalışan 55 yaşındaki Şefika Yöndem, içerisinde bin TL bulunan çantasını kaybetti. Şefika Yöndem çantasını 100'üncü Yıl Bulvarı üzerinde bindiği Özel Halk Otobüsü'nde düşürmüş olabileceğini düşünerek 444 37 08 numaralı Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı'na bağlı Çağrı Merkezi'ne başvurdu. Şefika Yöndem, Çağrı Merkezi personeline 100'üncü Yıl Bulvarı üzerindeki duraktan Aksu-Yeni Adliye arasında çalışan 07 AGA 16 plakalı Özel Halk Otobüsü'ne bindiğini belirterek, içerisinde parasının bulunduğu çantasını otobüste düşürmüş olabileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Çağrı Merkezi personeli, Özel Halk Otobüsü şoförü Bekir Yerebakan'a ulaştı. İçerisinde para bulunan çantanın otobüs içerisindeki, adını bilmediği bir başka yolcu tarafından kendisine verildiğini belirten Bekir Yerebakan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı Çağrı Merkezi'ne gelerek içerisinde bin TL bulunan çantayı sahibi Şefika Yöndem'e ulaştırılmasını sağladı.

Parası bulunan Şefika Yöndem, "İnsanlık ölmemiş. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı Çağrı Merkezi çalışanlarına ve otobüs şoförüne çok teşekkür ederim" dedi.

Özel Halk Otobüsü Şoförü Bekir Yerebakan ise "Ben insanlık görevimi yaptım. Gün içerisinde binlerce insanla muhatap oluyoruz. Antalyalı hemşehrilerimize her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: