Cahit Bingöl, Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na Bilgi Verdi

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na OSB ziyareti sırasında...

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na OSB ziyareti sırasında Türkiye ve Gaziantep gündemiyle ilgili rapor veren CHP Kurultay Delegesi Burhan Cahit Bingöl, Gaziantep’in genel sorunlarını ve bunlarla ilgili çözüm önerilerini sundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından özel bir görüşme için Ankara’ya davet edilen Burhan Cahit Bingöl, önümüzdeki günlerde kapsamlı bir dosya ile Ankara’ya giderek sorunları bütün boyutlarıyla CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na aktaracak. OSB ziyareti sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile uzun uzun sohbet eden Bingöl, Gaziantep’in OSB’de yaşanan sorunların yanında kent genelinde yaşanan sıkıntılar ve bu sıkıntıların çözümüne yönelik yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kılıçdaroğlu Bingöl’ü dinleyerek bu konularla ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere CHP Kurultay Delegesi Burhan Cahit Bingöl’ü Ankara’ya davet etti. Bingöl, önümüzdeki günlerde daha kapsamlı bir dosya ile Ankara’ya giderek CHP’nin ülke ve bölge stratejisi yanında Gaziantep’le ilgili yapılması gerekenlerle ilgili birçok konuda brifing verecek.

Reklam
Reklam

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun OSB ziyaretine birçok sanayici ve işadamının yanı sıra Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, GSO Başkanı Adil Konukoğlu, GTO Başkanı Mehmet Aslan, GTB Başkanı Ömer Çelik, GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz ve çok sayıda sanayici katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz