Cahit Nakıboğlu 3 Altın Madalya Ile Döndü

Özel Cahit Nakıboğlu Koleji, Fatih Koleji tarafından düzenlenen Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı'nda (SOBİO) üç altın...

Özel Cahit Nakıboğlu Koleji, Fatih Koleji tarafından düzenlenen Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı'nda (SOBİO) üç altın madalya kazanarak, büyük bir başarıya imza attı.

Gaziantep Özel Cahit Nakıboğlu Koleji öğrencilerinden Tuğçe Bozok, ‘Tek Türkiye ve Halkların Kardeşliği’ eseriyle ‘Takdim’ kategorisinde, Ömer Faruk Doğan, ‘Savaş ve Çocuk’ eseriyle ‘İngilizce Takdim’ kategorisinde, Zübeyde Betül Yarar ve Nesibe Sena Çakmak ise, ‘Kim Sesim Olsun?’ eserleriyle, ‘Proje’ kategorisinde okullarını ve Gaziantep’i en iyi şekilde temsil ederek, üç altın madalya kazanmayı başardı. ‘Tek Türkiye ve Toplumların Kardeşliği’ eseriyle, ‘Takdim’ kategorisinde madalya kazanan Tuğçe Bozok’un jüri tarafından beğenilen sunumu, olimpiyata damga vurdu. Bozok’un eseri, davetliler tarafından büyük alkış aldı. Bozok “Böyle bir ödül hak etmek, benim için gurur verici.” açıklamasını yaptı.

Reklam
Reklam

Cahit Nakıboğlu Koleji öğrencilerinin, üç altın madalya kazanarak dönmelerinin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Özel Güney Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yaşar Narı, "Güney Eğitim Kurumları’na bağlı okulların, başarısı her geçen gün artmaktadır. Güney Eğitim Kurumları olarak biz, öğrencilerimiz için her zaman en iyiyi ve yükseği hedefliyoruz. Ben, bizlere bu mutluluğu yaşatan öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: