Çakal Köprüsü’nde Çalışmalar Tamamlandı

Adıyaman Gölbaşı karayolunda bulunan Çakal Köprüsü’ndeki işaretleme ve bariyer çalışmaları sona erdi.Mayıs ayı içerisinde meydana...

Adıyaman Gölbaşı karayolunda bulunan Çakal Köprüsü’ndeki işaretleme ve bariyer çalışmaları sona erdi.

Mayıs ayı içerisinde meydana gelen 2 kazada 18 kişinin hayatını kaybettiği Çakal Köprüsü’nde karayolları ekiplerinin işaretleme ve bariyer çalışmaları tamamlandı.

Çakal Köprüsü’nün her iki girişine de sürücülerin hızlarını düşürmeleri için uyarı levhaları konuldu. Yaklaşık iki haftadan beri süren çalışmalar kapsamında yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda çelik bariyer, köprüye 152 metre uzunluğunda ağır hizmet bariyeri yerleştirildi.

Reklam
Reklam

Meydana gelebilecek kazalarda araçların aşağı uçmaması için önlemler alındı. Mayıs ayındaki kazaların ilkinde araç içerisindeki kişiler köprüden aşağı düşerken, ikinci kazada ise minibüs dereye uçmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz