Çakar:"YGS'ye girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum"

Çakar:"Ygs'ye Girecek Olan Öğrencilerimize Başarılar Diliyorum"

Elazığ Hedef Spor Bayan Futbol Kulübü Pazar günü Türkiye genelinde yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek adaylara başarılar diledi.

Hedef Beden Eğitimi Hazırlık Kursu Antrenörü ve Elazığ’ın ilk bayan futbol takımı olan Elazığ hedef spor kulübü idari işler sorumlusu Fatih Ahmet ÇAKAR sınava girecek olan adaylara başarı dilerken şu sözlerle konuşmalarına devam etti.

“YGS’nin insan hayatının önemli dönüm noktalarından biri. Üniversite için önemli bir adım Bu adım strese ve gerilime neden olmamalıdır. Geçmiş yıllarda da kazandıkları başarılarla bizleri onurlandıran diğer öğrencilerimiz gibi bu yılda sınava giren gençlerimizin de aynı performansı göstereceğine inancımız tamdır. İnanıyoruz ki öğrencilerimiz yıllardır hazırlandıkları bu sınavı en güzel şekilde geçerek LYS ve Besyo Sınavlarında da başarılı olacaklardır. Öğrencilerimizden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmalarıdır. Çocuklarımız bizim yarınlarımızdır. Çocuklarımızın başarılı olmasında en büyük görev anne ve babaya düşmektedir. Öğrencilerin uzun çalışma maratonu sonunda yaşamlarını şekillendirmek için üniversiteyi kazanması en büyük dileğimizdir. Siz anne ve babaların yanlış tutum ve davranışları onların var olan kaygı ve heyecanlarını daha da artırmaktadır. Bundan dolayı bu süreçte siz velilerin bazı konularda daha duyarlı olmaları yararlarına olacaktır. Bu vesile ile öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Ygs'ye girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum”

Reklam
Reklam

Ajans23/Özge İNCE

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: