Çakır’dan Başol’a Ziyaret

AK Parti Kdz.Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol’u makamında...

AK Parti Kdz.Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol’u makamında ziyaret etti.

AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır, yönetim kurulu üyeleri ve il genel meclis üyeleri ile birlikte Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol’u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Çakır, Kdz. Ereğli’yi en iyi noktalara taşımak için çalıştıklarını belirterek, "Bölgemize halkımıza hizmet etmek görevimiz. İstişarelerimize devam edeceğiz. Bölge hepimizin bölgesi, birlikte çalışacağız birlikte hizmet edeceğiz. Biz buraların ekmeği ve yemeği ile büyüdük hepimizin bu topraklara borcu var. Kdz. Ereğli'yi daha iyi noktalara taşımak için gayret göstereceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İnsanoğlunun olduğu yerde sıkıntılar her zaman mevcuttur. Gemi tersaneler ayağa kalkar Ereğli-Devrek yolu tamamlanır OSB yüzde 70 oranındaki boşluk doldurulursa hareketlilik olur. Bizler destek vereceğiz sizlerde bizim taleplerimizi alacaksınız yapılabilecekleri sıralayıp birlikte çözeceğiz" diye konuştu.

Ziyarette ayrıca karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: