Çakırlar’da Düzenleme Çalışması

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Çakırlar Orman Koruluğu’ndaki düzenleme çalışmalarımızı tek bir ağaç dalı bile...

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Çakırlar Orman Koruluğu’ndaki düzenleme çalışmalarımızı tek bir ağaç dalı bile kırmadan sürdürüyoruz” dedi.

Türkiye’nin sayılı su basar ormanlarından biri olan ve yaklaşık 22 hektarlık bir alan kaplayan Çakırlar Orman Koruluğu’nda düzenleme çalışmalarının büyük bir hızla sürdüğünü, yürüyüş yolu, kafeteryalar, kamelyaların bittiğini belirten Burma, “Şu an tenis kortumuzun, piknik alanı ve çevre düzenlemesi ile otoparkımızın yapımı devam etmektedir. Onun yanına voleybol ve basketbol sahasını da ilave edeceğiz. Bu çalışmalarımız yaklaşık bir ay daha sürecektir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Tüm bu çalışmaları yaparken, tek bir ağaç dalı bile kırmadıklarına dikkat çeken Burma, “Buraya gezmeye gelenler, kafeteryamızın ve taş yolun ortasından, pide fırınımızın yanından adeta göğe yükselen ağaçları görünce çok şaşıracaklar ve beğeneceklerdir” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: