Çakırmelikoğlu’na Dereli'den Tam Destek

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu tekrar aday olduğu ve 4 Mayıs’ta...

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu tekrar aday olduğu ve 4 Mayıs’ta yapılacak olan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) meslek grupları seçimleri için Dereli ilçesinde oda üyeleri ve esnafları ziyaret ederek destek istedi.

Beraberinde Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Anaforoğlu ve üyeler ile esnafları tek tek gezen Çakırmelikoğlu’na esnaflar tatlı ikram ederken, Çakırmelikoğlu ise zihinsel engelli küçük bir çocuğun market alışverişini karşıladı. Gezinin sonunda Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu’nu ziyaret eden Hasan Çakırmelikoğlu geziyi değerlendirdi.

Reklam
Reklam

"Dereli benim için hassas bir ilçe ve benim ticarete ilk adımımı atmış olduğum ilçe" diyen Çakırmelikoğlu "Bu yüzden toplu seçim gezimizin startını buradan verdim. Üyelerimizden ve esnaflarımızdan çok büyük ilgi ve teveccüh gördüm. Dereli halkımıza çok teşekkür ediyorum. Gördük ki çalışmalarımız başarı ile beraber kabullenilmiş. Üyelerimizden büyük bir destek gördük. Çok mutluyuz ve başarı ile bu seçimi atlatacağız" dedi.

Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu ise "Sayın başkanımızın önceki yönetimi gayet başarılıydı. Yeni oluşturacağı yönetim ile aynı başarıyı tekrar yakalayacağını ve hizmetlerini sürdüreceğini düşünüyorum. Benim oyum yok ama Giresun’a başarılı hizmeti verecek bir yönetimin gelmesini önemsiyoruz. Bu açıdan başkanımızın bu ziyaretini çok önemli buluyorum" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: