Çakırmelikoğlu'nun Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakırmelikoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakırmelikoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çakıroğlu, mesajında birlik ve beraberliğin pekiştiği, milli ve manevi değerlerin en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayının sona geldiğini belirtti.

Kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularının en yoğun şekilde yaşandığı Ramazan Bayramı'nı karşılamanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Çakıroğlu, "Toplumumuzun ortak değerlerini güçlendiren müstesna günlerden biri olan Ramazan Bayramı dargınlıkların unutulması, karşılıklı sevgi ve saygının pekişmesi, paylaşma, yardımlaşma ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi ile anlamlı olacaktır. Ramazan'ın rahmet, bereket ve bolluğunun daim olduğu daha nice sağlıklı, mutlu, umutlu bayramlara kavuşmamızı dilerim" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Gülizar Şenel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: