Çaldığı araçla kaza yapınca yakalandı -Eskişehir'de çaldığı araçla kaza yapan ve başkabir suçtan arandığı saptanan şüpheli yakalandı

Eskişehir'de çaldığı araçla kaza yapan ve başka bir suçtan arandığı belirlenen kişi yakalandı, olaya karıştığı öne sürülen diğer firari şüpheli

Eskişehir'de çaldığı araçla kaza yapan ve başka bir suçtan arandığı belirlenen kişi yakalandı, olaya karıştığı öne sürülen diğer firari şüpheli aranıyor.

Alınan bilgiye göre, N.S, Emek Mahallesi Şenel Sokak'taki hurdacı dükkanının önünde park halinde bulunan 26 SD 563 plakalı hafif ticari aracının yedek kontak anahtarının çelik kasadan alınarak çalındığını fark edince polise ihbarda bulundu.

Harekete geçen emniyet güçleri, söz konusu aracın Eskişehir-Bursa Karayolu'nun 22. kilometresinde faaliyet gösteren Çimsa Çimento Fabrikası'nın karşısında trafik kazası yaptığını, araçtan inen 2 kişinin ise kaçtıklarını saptadı.

Reklam
Reklam

Çukurhisar jandarma ekipleri tarafından kaza yeri yakınlarında yapılan araştırmalarda, Çimsa Çimento Fabrikası yakınlarındaki otların arasında saklanmaya çalışan şüpheli M.D. yakalandı.

"Hırsızlık, yağma, 6136 sayılı kanuna muhalefet, motorlu taşıt hırsızlığı" suçlarından toplam 18 kaydının olduğu tespit edilen M.D'nin, başka bir suçtan arandığı da belirlendi.

Gözaltına alınan şüpheli M.D'nin, sorgusunda, olayı kaçan arkadaşı M.Y'nin gerçekleştirdiğini iddia ettiği öğrenildi. Diğer şüpheli M.Y'nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: