Çaldığı Çantayla Kaçarken Yakalandı

İzmit’te, hırsızlık amacıyla girdiği bir evin sahibinin uyanması sonucu masa üstündeki çantayı alarak kaçmaya çalışan...

İzmit’te, hırsızlık amacıyla girdiği bir evin sahibinin uyanması sonucu masa üstündeki çantayı alarak kaçmaya çalışan kişi, polis tarafından yakalandı.

Olay, İzmit'in 28 Haziran Mahallesi’nde meydana geldi. M.D'nin evine sabah saat 05.30 sıralarında bir hırsız girdi. M.D isimli bayan sesleri duyup uyanınca evine giren hırsızı fark etti. Hırsız telaşla masa üzerindeki bayana ait çantayı çalarak pencereden atlayıp kaçtı. Ev sahibi durumu polise bildirdi.

Bölgeye yakın ekipler olay yerine giderken, bir şahsın koşarak kaçtığını gördü. Şahsı yakalamak için polisler peşine düştü. Şahıs elindeki çantayı atarak kaçmayı sürdürdü. Ancak 15 dakikalık kovalamaca sonunda yakalandı. Yere atılan çantadan bin 400 lira para ile ev sahibine ait kredi kartları ve kimlik kartları çıktı. Yakalanan şahsın 100’den fazla suç kaydı bulunan Adnan T. (40) olduğu öğrenildi. İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanan Adnan T., adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: