Çaldığı Hayvanları Kesmek İsterken Yakalandı

Konya'nın Kulu ilçesinde bir kişiye ait büyükbaş hayvanları çalan şüpheli, köylüler ve jandarma tarafından hayvanları...

Konya'nın Kulu ilçesinde bir kişiye ait büyükbaş hayvanları çalan şüpheli, köylüler ve jandarma tarafından hayvanları kesmeye çalışırken yakalandı.

Olay, Kulu ilçesi Altılar köyünde meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Erdoğan'a ait 5 adet büyükbaş hayvan çalındı. Erdoğan ve köylüler hayvanları bulmak için ararken, köye uzak bir bölgede boş bir arazide hayvanları kesmeye çalışan şüphelileri fark ederek jandarmaya haber verdi. Jandarma ve köylülerin baskını sonrası şüpheli Bünyamin G, hayvanları kesemeden yakalandı. İsmi belirlenemeyen ikinci şüpheli ise kaçtı. Jandarma olay yerinde, nacak, balta, satır ve urganlar ile kamyonete el koydu.

Reklam
Reklam

Adliyeye sevk edilen ve daha öncede bir çok hayvan hırsızlığı olayın karıştığı iddia edilen Bünyamin G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: