Çaldığı Herşeyi Eteğinin Içine Soktu..

Maltepe'de bir markette 2 kadının gerçekleştirdiği hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı.Kadınlardan biri perdeleme yaparken diğeri ise raflardan çaldıklarını eteğinin altına giydiği

Maltepe'de bir markette 2 kadının gerçekleştirdiği hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı.Kadınlardan biri perdeleme yaparken diğeri ise raflardan çaldıklarını eteğinin altına giydiği şalvara soktu.Raflarda ne bulduysa şalvara sokan kadın marketten uzaklaşırken yürümekte bile zorlandı.

Maltepe'de kadınlardan biri raflardaki onca malzemeyi altına şalvar giydiği eteğinin içine doldurdu; diğeri ise para bozdurma bahanesiyle 400 lirayı el çabukluğuyla çaldı. Güvenlik kamerası, tüm bu olup biteni saniye saniye kaydetti.
Olay, Maltepe'de geçtiğimiz günlerde bir markette meydana geldi. 2 kadından biri alışveriş bahanesiyle raflardan ve buzdolabından çeşitli gıda maddeleri ile giyecekleri eteğinin altına giydiği şalvarına doldurdu. Diğer kadın ise o esnada kasiyeri oyalayıp el çabukluğuyla 400 lira çaldı. 2 şüpheli daha sonra kaçak sigara olmadığını bahane ederek markette hiçbir şey satın almadan ayrıldı. Yaşanan bu hırsızlık ve şüphelilerle kasadaki kızın diyaloğu, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüpheli kadınlardan biri raflardan aldığı gıdaların bir kısmını kasaya götürüyor, bir kısmını da eteğinin altındaki şalvarının içine dolduruyor. Diğer kadın ise kasadaki kızı para bozdurma bahanesiyle oyalayıp perdeleme yapıyor. Bu sırada da yaklaşık 400 lirayı el çabukluğuyla çalıyor. Daha sonra şüpheliler kasaya bakan kızdan kaçak sigara istiyor. Kızın kaçak sigara satmadıklarını söylemesi üzerine de, iki kadın hiçbir şey almadan ayrılıyor. O anlarda kadının yürümekte zorlandığı görülüyor.

Reklam
Reklam

"YAKLAŞIK BİN LİRA ZARARIMIZ VAR"
Kadınların hareketlerinden şüphelenerek durumu ailesine bildirdiğini ve babasının dükkana gelip kamera kayıtlarını incelediğinde olayı fark ettiklerini söyleyen Beyzanur Şimşek, " Annemin de işi vardı, iş yerini bana emanet etti. Dükkana 2 kadın geldi. Şüpheliydiler biraz. Bir tanesi benim önümde durdu, para alışverişi yaptı. Para üstü verdim. Sonra annemleri aradım. Annem ile babam geldi. Kamerayı izledik. Kadının çeşitli gıda maddelerini şalvarına koyduğunu gördüm. Bal, reçel, çorap ve bir sürü çeşitli gıda maddelerini almışlar. Yaklaşık bin lira zararımız var. Şikayetçi olduk. Buradan diğer esnaf arkadaşlarımıza da sesleniyorum; her gelen müşteri olmuyor. Dikkat etsinler" diye konuştu.

POLİS 2 KADINI ARIYOR
Market sahibi Ahmet Şimşek, polis merkezine giderek iki kadından şikayetçi oldu. Kamera kayıtlarını inceleyen emniyet yetkilileri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
(FOTOĞRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: