Çaldıkları altını polis otosuna saklamışlar

Bursa'da, bir evden yüklü miktarda ziynet eşyası çaldıkları iddia edilen 3 kadın, polis tarafından gözaltına...

Bursa'da, bir evden yüklü miktarda ziynet eşyası çaldıkları iddia edilen 3 kadın, polis tarafından gözaltına alındı. Zanlıların, çaldıkları altını, gözaltına alındıkları polis otosunun koltuk arasına sakladıkları ortaya çıktı.

Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi'nde, şüpheli üç kadının dolaştığı ihbarını alan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, belirtilen adrese geldi. Durumu şüpheli görülen üç kadın, polis otosuna bindirilip kimlik kontrolü yapıldı. Bu arada polis ekipleri, şüphelilerin yakalandığı bölgede arama yaptı. Yerde mücevher kutusu bulan polis ekipleri, şüphelileri, altın hırsızlığına karıştıkları iddiasıyla emniyete götürdü. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde bayan memurların yaptığı üst aramasında zanlılardan bir miktar altın çıktı.

Reklam
Reklam

Polis otosunda yapılan aramalarda ise koltuk boşluğuna gizlenmiş bir miktar altın bulundu. Zanlıların, çalıntı altınla yakalanmamak için altınları polis otosuna gizledikleri öğrenildi. Polis otosunda yapılan aramalarda bir miktar ziynet eşyasının yanısıra kapı kilitlerini açmakta kullanılan pet şişe parçası bulundu. Ziynet eşyalarının, Millet Mahallesi Milli Cadde üzerinde ikamet eden S.S.'ye ait evden çalındığı belirlendi. Emine S. (23), ablası Sultan S. (31) ve Gülcan T.'nin (19), hırsızlık olayının anlaşılmaması için dağıttıkları evi, topladıktan sonra kaçtıkları iddia edildi. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasıyla üç zanlı 'evden hırsızlık' suçundan adliyeye sevkedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: